Welke e-sigaret kopen?

De eGo-CE4 sigaret

eGo ce4 t e-sigaret

De eGo-CE4 e-sigaret is populaire en wat oudere generatie sigaret qua technologie. De 1,6 ml

transparante CE4 Plug cartomizer (eGo CE4 + Clearomizer) is speciaal ontworpen
voor de eGo serie batterijen en is daarmee een zeer gewild produkt op de e-sigaret markt. Een aantal redenen waarom die zo zijn:

1) De grote capaciteit van de Ce4 clearomiser/cartomizer kan 1.6ml  liquid

2) Het is gemakkelijk om de Ce4 cartomizer met e-liquid te vullen. 

3) Past  op iedere eGo batterij en maakt het tot een mooi geheel.

4) Geen verbranding, geen lekken. Mooie volle damp.
5) Groot assortiment en capaciteit in eGo batterijen. De gemiddelde gebruiker kan 6 tot 8 uur gebruik maken van een volledig opgeladen eGo batterij.


De Clearomizer
De clearomizer of verdamper van een elektronische sigaret moet af en toe vervangen worden. Dit gebeurd het beste op het tijdstip dat het verwarmingselement verminderd. Bij de eGo CE4 is dit een kwestie van een nieuwe clearomizer op de batterij schroeven. De eGo CE4 wordt aanbevolen door zijn gebruiksgemak. De beginnende damper zal dit als zeer prettig ervaren.

 

De verstuiver (clearomizer) kan volledig demontabel zijn, er zijn versies met en zonder uit elkaar halen. De clearomizer bestaat uit 4 delen. Wat mooi is aan een demontabele versie is dat de verstuiver weer gebruikt kan worden door alleen de verstuiverkop/atomizer head te vervangen. De  verstuiverkop bevat een lange lont en zorgt ervoor dat de e-sigaret niet te warm wordt. De verstuiverkop dient na 3 of 4 weken vervangen te worden.Hoe vullen we de Ce4 clearomizer?

  • Houd de Ce4 clearomizer scheef en vul deze direct vanuit het liquidflesje tot aan het bovenste vulstreepje.
  • NIET in de middelste opening vullen! (Dat is de luchttoevoer.)
  • Schroef het mondstukje weer op de cartomizer.
  • Schroef de Ce4 clearomizer op de batterij.
  • Geef de Ce4 clearomizer ongeveer 10 minuutjes de tijd om de liquid goed in de verstuiver op te laten nemen. (Wanneer de Ce4 clearomizer te snel wordt gebruikt kan deze een verbrande smaak afgeven die er niet meer uit gaat.)
  • Damp de Ce4 clearomizer nooit helemaal leeg, want ook dan kan er een verbrande smaak gaan ontstaan die er ook niet meer. Dus tijdig bijvullen!!

U kunt deze elektrische sigaret hier bestellen: eGo CE4/Kingfish of eGo CE4

De eGo C sigaret

eGo C elektrische sigaret

De eGo-C elektrische sigaret is volledig demonteerbaar. Alle onderdelen zijn los verkrijgbaar. Hierdoor is de eGo-C de meest voordelige elektrische sigaret in het dagelijks gebruik.

De eGo-C atomizer (verdamper) van een elektrische sigaret moet af en toe worden vervangen. Om dit zo voordelig mogelijk te maken is de verdamper van de eGo-C volledig demontabel. Het geheel bestaat uit drie onderdelen. De basis, de cover en de eGo-C atomizer. Bij dit nieuwe model hoef je alleen de atomizer te vervangen, dit in tegenstelling tot het oudere model, de eGo-T, waarbij alles moet worden vervangen.

De eGo-C leveren wij compleet met een 1100mAh batterij. Deze heeft beduidend meer capaciteit heeft dan de standaard geleverde 650 mHa batterij bij de starterset. Door die extra capaciteit is de liquid verbranding  krachtiger en wordt de smaak ook voller en komt er veel meer damp vrij, dat je qua hoeveelheid kan vergelijken met de rook van een echte sigaret. Voordeel hiervan is  dat het alleen waterdamp is vermengt met de liquidgeur die je op dat moment gebruikt. Dus ook geen overlast voor andere personen in de buurt En het meest belangrijke is dat het veel gezonder is, geen nicotine/ teer en as. De bediening van de batterij is eenvoudig en bevat een beveiliging om te zorgen dat deze niet in je broekzak of tas per ongeluk aan gaat. Om aan of uit te schakelen druk je 5x snel achter elkaar op een  knopje wat zich op de batterij bevind. Heeft het lampje een witte kleur dan is de batterij meer dan 50% vol. Is het lampje lichtblauw dan is de batterij 10% tot 50% vol. Brand het lampje donker blauw dan is de batterij bijna leeg. Knippert het lampje dan is de eGo batterij helemaal leeg en dient deze opgeladen te worden. Het opladen duurt met de meegeleverde USB/muurlader 3 tot 4 uur.


U kunt deze elektrische sigaret hier bestellen: eGo C


De eGo VV sigaret

ego vv elektronische sigaret

Met een elektronische sigaret met variabel voltage kan je het voltage van de batterij aanpassen en afstemmen op de atomizer/cartomizer en liquid die je gebruikt. Je kan dus het voltage variëren en finetunen tot net die sterkte waarbij de vloeistof die je gebruikt – in combinatie met de atomizer die je gebruikt – de meeste rook, de beste smaak en de beste rush in de keel genereert.

Een electronische sigaret genereert damp doordat vloeistof in een verstuiver met gloeidraadje wordt verhit. Hoe meer de gloeidraad verhit wordt en hoe meer vloeistof met de gloeidraad in contact komt, hoe meer damp er geproduceerd wordt.

Om meer damp te produceren kan je dus twee dingen doen: ofwel de gloeidraad opwarmen tot een hogere temperatuur ofwel de hoeveelheid te verdampen vloeistof vermeerderen die blootgesteld wordt aan het mechanisme.

Om meer vloeistof tegelijkertijd te kunnen verhitten tot het “verdampingspunt” bereikt wordt, heb je meer vermogen nodig.

Met een elektronische sigaret met Variabel Voltage (VV) batterij kan je zelf de voltage opvoeren van de batterij om een vollere smaak en meer damp te krijgen dat in combinatie met wat voor verstuiver en de hoeveelheid liquid die je gebruikt. De temperatuur waarop diverse liquids verdampen kan immers verschillen. De verstuiver kan afhankelijk van het type over een kleiner of groter contactoppervlak – waaraan de vloeistof wordt blootgesteld – beschikken. De eGo VV verstuiver kan een lagere weerstand hebben en is daardoor beter bestand tegen hogere temperaturen.


U kunt deze elektrische sigaret hier bestellen: eGo VV